În luna august copiii merg în vacanță… gratuit!

733

Undeva, în Croația, există un orășel medieval situat la granița dintre  munte și mare, cu case din piatră ce urcă și coboară ca niște trepte, cu peșteri și catacacombe de o frumusețe ce aproape că nu poate fi descrisă in cuvinte, cu clădiri și locașuri încărcate de istorie și de spiritualitate. Dar și cu plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede și azurie, cu bărcuțe pitorești de pe care poți admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor.
Stațiunea Crickvenica din Croația este un mic “rai pe pământ”.

Iar ca vacanța să fie o adevărată surpriză plăcută, Agenția de turism Ultramarin vine cu o ofertă de nerefuzat pentru luna august: copiii până în 12 ani au gratuitate la cazare și masă la sejurul de șapte nopți cu demipensiune!

Stațiunea Crickvenica este o așezare de pe coasta Vinodolski, la gura de vărsare a izvorului Dubracine, situat la doar treizeci de mile depărtare de Rijeka, un orașel aflat între munte și mare ce se întinde pe o distanță de aproximativ 15 kilometri.

Plajele de pe Riviera Crickvenica sunt printre cele mai frumoase și bine amenajate plaje ale Croației. Astfel, plaja municipală (Crikvenica), cu o lungime de peste un kilometru şi jumătate, a fost încă din secolul al XIX-lea una dintre primele plaje amenajate din Europa. Şi astăzi, cu mai mult de 100 de ani mai târziu, dovada nivelului înalt de amenajare este obţinerea Steagului albastru an de an, precum şi de premii naţionale pentru cea mai bine amenajată plajă în Croaţia. Tot purtătoare de Steagul albastru sunt și  plajele Balustrada si Crni molo, cu apă de mică adâncime – ambele renumite pentru sporturile nautice și pentru orele de aerobic ținute zilnic în apa.

Dacă doriți să vizitați zona, nu trebuie să ratați Castelul Frankopan, construit în 1412 de către Contele Nikola Frankopan, unul dintre fondatorii orașului Crikvenica, Biserica Maicii Domnului, construită în secolul al XV-lea (cel mai vechi așezământ monahal din oraș), Muzeul sau Acvariul din Crikvenica.

Majoritatea hotelurilor sunt adecvate familiilor cu copii, dispunând de numeroase moduri de petrecere a timpului pentru cei mici, dar există și locații mai retrase, pentru cei ce caută exclusiv liniștea și relaxarea.

Agenția de turism Ultramarin vă recomandă să alegeți pentru luna august Croația, combinația perfectă de mare și munte, păduri verzi și nisip auriu, briza caldă și ape limpezi, răcoroase. Detalii aici: http://www.ultramarintm.ro/d1013/sejururi/sejur-cu-autocarul/croatia-sejurul-tau-de-vis.html sau la tel. 0256.499706.

 

LĂSAȚI UN MESAJ