”În loc să ne trateze corect ne OMOARĂ”, reclamă bolnavii! Se întâmplă în Caraș-Severin…

2606

Tot mai mulți pacienți din Caraș-Severin se plâng de ceva timp de faptul că merg la doctor pentru investigaţii dar sunt trataţi superficial! Potrivit Radio Reșița, unii bolnavi au ajuns în pragul disperării pentru că au fost trataţi de pneumonii şi dureri de spate iar ei aveau de fapt… CANCER! Este și cazul Corinei Marta, descoperit de colegii noștrii, care deşi a fost consultată de mai mulţi medici, abia după… 8 luni de investigații cineva a reuşit să-i pună un diagnostic corect.

Am acuzat dureri în partea dreaptă şi luni de zile, respectiv 8 luni mai exact, m-am dus la toţi medicii din Caraş-Severin pe care i-am cunoscut şi nimeni nu mi-a depistat absolut nimic. Şi m-am plâns că am această durere. Mi s-au făcut tot felul de investigaţii, ecografii, filme, au crezut că este o simplă durere la coloană, alţii mi-au spus că am o problemă la plămâni, mi s-au făcut analize pentru că au crezut că am ceva la ficat, deci tot ce este omeneşte posibil am încercat. După ce mi-am făcut un RMN s-a constatat că eu am o tumoare la coasta 10, dar oare în 8 luni de zile asta nu s-a putut vedea?” a declarat, pentru Radio Reșița, Corina Marta.

Autoritățile sanitare din județul Caraș-Severin iau la cunoștință, doar datorită mass-media de faptul că numărul persoanelor nemulţumite de serviciile medicale oferite de doctorii cărășeni este în continuă creştere. Asta pentru că bolnavii nu au curajul să se plângă direct la cei responasbili sau nu știu unde pot să facă așa ceva. Recent, Ministrul Sănătății îi încuraja pe pacienți să reclame șpaga din spitale prin SMS, o posibilă soluție și pentru cei tratați incorect de unii medici, fie din incompetență fie că nu au ”cotizat” ca să fie băgați în seamă.

Sursa: radioresita.ro

2 COMENTARII

  1. Ufff. Eu ce sa zic.. in 2 saptamani au bagat in Sara 4 antibiotice(fiica mea de 5 ani si 10luni) dupa ce am fost cu ea la 3 medici. In sectia de pediatrie a facut 5 zile de ampicilina cu gentamicina apoi am cintinuat acasa cu ospen de 500 la 8 ore 1 tb. Pe care l-am luat inca 5 zile. Apoi pentru ca totusi nu era ok am fost la medicul de familie… cu temperatura40+ de unde am mai primit si augumentin,algin si eurespal.. si tot degeaba… si nimic protector pt protectie… apoi am mers apoi la particular… care mi-a spus ca Sara are SCARLATINA am EUBIOTIC dar si antibiotic . claritromicina 2x1tb/zi + altele.. uractiv sirop ,vitamina D3 si Tantum Verde (pt ca avea limba alba ca laptele si puncte de puroi in gat. Le-am vazut si eu) am luat acest tratament 4 zile insa febra nu scadea … sub 39 si astfel se face ca Sara nu se mai tinea pe.picioare. am luto in brate. Pana la masina si am plecat la spital la TM unde ce sa vezi … Sara are rujeola defapt.numai bine a inceput sa ii erupa si pe piele… A mai primit si acolo o doza de antibiotic urnatoarele 5 zile pe vena… multe perfuzii… primele 2 zile a fost in continuare fff rau… dar apoi sia revenit… si suntem acasa de 2 zile 🙂 doamne ajuta ca este bine. Insa eu am ramas tot nelamurita cu realul diagnostic al fetei.

LĂSAȚI UN MESAJ