În două săptămâni, feeria va cuprinde Timișoara. Cum întâmpină orașul prima zi oficială de iarnă-video

440

Odată cu apropierea lunii decembrie și a sărbătorilor se intensifică pregătirile pentru a schimba în bine fața orașului nostru.

Iluminatul feeric ce împodobește Timișoara în perioada iernii nu va lipsi nici de data acesta. Se știe deja, în linii mari, programul pregătit special pentru data de 1 Decembrie. Primăria a prezentat o parte din acest program ce va începe la ora 18.30, cu muzică și surprize în Piața Victoriei.

La ora 19.00 se va intona imnul de stat, după care se va aprinde în mod festiv iluminatul de sărbătoare atât de așteptat de toată lumea, dar mai ales de copii. Tot în 1 decembrie se va deschide oficial și Târgul de Crăciun.

Pentru cei foarte curioși am reușit să aflăm invitatul special din acest an. În centrul orașului va concerta o mai veche prietenă a urbei: vedeta incontestabilă, Inna. Artista apreciază mult județul Timiș unde se reîntoarce de fiecare dată cu plăcere. La ultimul concert susținut la noi a donat întregul onorariu câștigat Centrului Medical pentru Copii de la Buziaș.

Întrucât până la 1 decembrie mai sunt două săptămâni de pregătiri, surprizele pregătite de primărie pentru timișoreni se vor înmulți.

LĂSAȚI UN MESAJ