ÎN CURÂND, bănățenii vor asculta, DIN NOU, un îndrăgit post de radio național!

910

Vă mai amintiți vocea lui Tamango, cu sloganul ”Binili învinge!” de la Guerrilla Timișoara, din urmă cu 7-8 ani? Devenise îndrăgit și-l ascultam în multe locuri publice din oraș. Asta, până și-a băgat ”necuratul” coada și a cam dispărut din eter. Ascultătorii fideli îl mai ”prindeau” pe internet.

Ei bine, Consiliul Național al Audioviziualului le dă o veste bună iubitorilor Guerrilla din Vestul țării, care-l vor putea auzi în auzi, din nou. Consiliul Național al Audiovizualului a dat astăzi decizie de autorizare pentru cele șapte orașe în care postul a primit licențe în toamna anului trecut.

dscf0070

Suntem foarte emoționați că am reușit să ajungem aici, în etapa aceasta, după toate cele întâmplate în ultimii ani. Este încă un pas în noul nostru parcurs declanșat de cei 30.735 de ascultători care au semnat pentru noi, care au crezut în noi, cărora le-am promis că nu o să-i dezamăgim” declară Adrian Popescu pentru paginademedia.ro.

Ne bucurăm că, după București, Binili a Învins FM în alte 7 orașe din țară, unde o să emitem foarte, foarte curând. Da foarte curând. În numele Radio Guerrilla le mulțumesc frumos tuturor celor care au fost și sunt alături de noi. Craiova, Timișoara, Reșița, Bistrița, Vaslui, Brăila, Darabani veeeniiim! Binili Învingee!

În ce orașe se va auzi Radio Guerrilla.
Bistriţa (95.1),
Brăila (105,5),
Craiova (92,7),
Darabani (97,6),
Reşiţa (89,9),
Timişoara (100,0),
Vaslui (95,2)

Sursa: paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ