În ce localități din Timiș se va întrerupe apa săptămâna viitoare

201

În perioada 21-25 august sunt planificate mai multe lucrări de mentenanță și modernizare a rețelelor de apă în localitățile din aria de operare a Aquatim, detaliate în cele ce urmează.

Luni, 21 august, se va întrerupe furnizarea apei reci:

– în Ciacova, in intervalul orar 10-15, pentru lucrări de reparații (înlocuirea unei vane);

– în Liebling, între orele 9 și 14, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei;

– în Timișoara, între orele 9 și 15, pe străzile Popa Șapca, între A. Demetriade și Olimpiadei și la Penitenciarul Timișoara, pentru executarea branșamentului nou de apă al penitenciarului, lucrare cuprinsă în proiectul de modernizare al pasajului Popa Șapcă.

În Ciacova, Giulvăz și Ivanda se vor spăla rețelele de distribuție a apei, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune, după cum urmează: joi, 24 august, între orele 9 și 15, în Ciacova, iar de luni, 21 august, până vineri, 25 august, între orele 8 și 16, în Giulvăz și Ivanda.

În zilele și perioadele menționate se va întrerupe furnizarea apei. Spălarea conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă, a informat Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ