În Calea Șagului s-a redeschis Dermatina, dar arată altfel-VIDEO

2346

În Calea Șagului, pe terenul viran lăsat în urmă după dărâmarea industriei socialiste, a venit capitalismul feroce și a trântit un mall. Compania de dezvoltare și investiții NEPI a edificat cel mai nou și modern mall, după București. Și asta în timpul record de circa un an și jumătate, nu în cinci ani cât e nevoie pentru o sală de sport.

Investiția s-a ridicat 83,8 milioane de Euro, realizată de New Europe Property Investments. Au fost folosite nu mai puțin de 18 ha de teren și au rezultat 70.000 metri pătrați de spații comerciale închiriabile.

Anul trecut a fost terminată prima etapă, odată cu terminarea primul hipermarket. Iar azi s-a finalizat a doua fază, Shopping City Timișoara.

Odată cu inaugurarea de astăzi a celei de-a doua faze, Shopping City aduce clienților săi cele mai cunoscute branduri de modă, încălțăminte, accesorii, parfumerie, articole sportive și articole pentru copii, dar și cea mai generoasă ofertă de distracție și petrecere a timpului liber din vestul țării. Întreaga ofertă de produse și servicii este perfect adaptată nevoilor comunității timișorene. Dar optimismul conducerii merge si mai departe așteptând şi mulți clienți din țările apropiate. Se încercă revigorarea unui turism de tip comercial.

Dintre cele mai cunoscute magazine se pot enumera câteva: Zara, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine de îmbrăcăminte și accesorii din lume, aduce si dedică o zonă extinsă conceptului Trafaluc. LC Waikiki deschide primul său magazin din Timișoara iar grupul LPP aduce în premieră în oraș brandurile Reserved, House, Cropp și Sinsay. La Shopping City Timișoara, timișorenii descoperă de astăzi noi concepte precum Suvari și Escudo, alături de alte branduri consacrate de fashion, sport și încălțăminte: Adidas, Benvenuti, Bershka, C&A, CCC, Colin’s, Deichmann, H&M, Gatta, Hervis, Intersport, Kenvelo, Koton, Levi’s, Motivi, New Yorker, Noriel, Office Shoes, Orsay, Penti, Pepco, Pimkie, Pull&Bear, Salamander, Sport Vision, Stradivarius, Tezyo, Tom Taylor, Triumph. Și lista poate continua cu multe alte firme.

Din păcate, din motive tehnice, nu au putut fi finalizate cele mai căutate atracții al mall-ului. Nu este finalizată piscina semiolimpică, pista de schiat în spațiu acoperit și nici zona de Cinema City. Şi nici noua linie de tramvai nu a fost legată. Dar sunt promisiuni de accelerare a lucrărilor.

Pentru copii, Shopping City Timișoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare și mai complex spațiu de joacă din oraș, care ocupă o suprafață de 350 mp. Astfel, părinții se vor putea bucura de cumpărături și relaxare fără a purta grija celor mici.

Și, ca orice centru comercial de asemenea amploare, nu poate lipsi nici un food court, pentru toate gusturile.

Vizitatorii au acces la o gamă completă de servicii, printre care se numără: serviciile bancare și de schimb valutar oferite de banci si casele de schimb valutar, farmacii, optică medicală, cei mai cunoscuți operatori de turism, animale de companie, telefonie de toate felurile şi buzunarele, florărie și curățătorie.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Timișoara pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 2.700 de locuri de parcare gratuite. Pentru cei curajoși există și posibilitatea de a parca pe acoperișul magazinelor.

Timișorenii ce au așteptat acest centru comercial se vor bucura în această seara de vedetele preferate: Andra, Vama, Phaser, Robin and The Backstabbers, Vița de Vie, ansamblul folcloric Doina Timișului și Gașca Zurli cu spectacolul “Am o căsuță mică”.

LĂSAȚI UN MESAJ