Împreună pentru viaţa – concert caritabil-VIDEO

207

Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara, a fost miercuri seara gazda unui concert  caritabil organizat de Asociaţia pentru Anestezie şi Terapie Intensivă „Aurel Mogoşanu”din  Timişoara, care i-au avut invitaţi pe studenţii de anul I şi II ai Facultăţii de muzică, din cadrul UVT, şi formaţia Phoenix Band.

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate pentru îngrijirea bolnavilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Pius Brânzeu „ Timişoara..

„Este un concert caritabil, un spectacol susţinut de studenţii Facultăţii de muzică şi teatru şi trupa Vest Phoenix Band în beneficiul pacienţilor din reanimarea Spitalului Judeţean „Pius Brânzeu”Timişoara. Practic s-au strâns mai multe formaţii, s-au strâns mai mulţi studenţi, care vor interpreta melodii celebre din mai multe arii tematice, toate având ca scop sensibilizarea opiniei publice la suferinţa pacienţilor de la reanimare. Scopul nu este atât de sprijin material , cât a unui sprijin moral pacienţilor, dar şi a celor care  lucrează în secţia da Terapie Intensivă.”, a spus medicul ATI, Ovidiu Bedreag.

Au mai fost organizate astfel de evenimente din 2003, organizator fiind Asociaţia pentru Anestezie şi Terapie Intensivă „Aurel Mogoşanu”din  Timişoara, cu Iris, Cargo, Holograf, Gheorghe Zamfir, aceasta fiind a IV-a ediţie.

„Fondurile nu sunt atât de importante material, important este sprijinul moral şi câştigul de imaginea, acesta e câştigul cel mai important, nu faptul că sâau strâns zece mii de lei, sau douăsprezece mii de lei. Mai importantă e sensibilizarea opiniei publice la suferinţa acestor pacienţi”, a mai spus Bedreag

LĂSAȚI UN MESAJ