Împreună pentru un campion | „Am o dorință atât de mare de luptă, încât nu vă puteți imagina!” VIDEO

201

La 28 de ani, Florin Mureşan, multiplu campion naţional, european şi mondial la karate tradiţional şi totodată inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad, a suferit o fractură de coloană cervicală, după un accident nefericit. La scurt timp după ce cazul său a fost făcut public, oamenii s-au mobilizat exemplar pentru a-l ajuta cu tot ceea ce este nevoie.

În scurt timp, s-au pus bazele unui grup pe Facebook, unde s-au strâns peste 3.200 de persoane, care au ajutat la distribuirea poveștii lui, dar mai ales a conturilor în care pot fi donați bani pentru recuperarea sportivului originar din Deva. Iar lucrurile nu s-au oprit doar aici! Cazul său a fost și este în continuare promovat în rețelele sociale de o serie de nume importante din sportul românesc. De la Adrian Mutu și Ianis Hagi, la mai toți „greii” din sportul de contact din țară.

În plus, foarte multe vedete, dar și influenceri au făcut cunoscută povestea campionului, zilele acestea. Iar miile de mesaje venite din partea prietenilor, colegilor sau, pur și simplu, a unor oameni de bine, au ajuns și la Florin, care a ținut să le mulțumească, printr-un video inspirațional realizat de pe patul de spital:

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a scos în cale o echipă de profesioniști, care au făcut o operație impecabilă, dar și o grămadă de oameni frumoși care îmi oferă sprijin financiar și moral! Îmi dau o dorință atât de mare de luptă încât nu vă puteți imagina! Mă simt mai puternic ca niciodată în viață, cât încă mă pot agăța cu dinții de ea, mă voi ridica în patru labe, apoi din patru labe promit că mă ridic în genunchi, iar din genunchi promit că mă ridic în picioare! Zâmbiți, bucurați-vă de viață, pentru că e frumoasă și merită trăită din plin! Eu sunt fericit că am alături de mine oameni ca voi!”

Conturile în care puteți dona pentru a-l ajuta pe Florin sunt:

LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001
EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001
Titular cont: Muresan Florin Paul

Alături de Murșean Florin – Împreună pentru un campion!

LĂSAȚI UN MESAJ