Implant pentru Refuz lansează ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)

429

Implant pentru Refuz lansează iarna aceasta albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5). Acesta va fi însoțit de un turneu de lansare care va străbate țara.

Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susținut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta este prima producție live pe care Implant pentru Refuz o publică. Trupa va lansa albumul în cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din două părți, jumătate din piese vor fi interpretate acustic, jumătate electric. Programul turneului va traversa 4 orașe în acest an, urmând să se continue în lunile ianuarie și februarie din anul 2017:

La Oradea, un concert a avut loc vineri, 9 decembrie la Urban Place, de unde au plecat plecat la Cluj pe 10 decembrie, la Hard Club, iar apoi în 15 decembrie la clubul Daos din Timișoara iar la final Petroșani 23 decembrie în Barock Club.

“În toamna anului trecut am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val de reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – declară Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz este una dintre primele trupe de hardcore din România, care după ultimul album, Cartography, s-a orientat spre un teritoriu metal progresiv cu multe influente alternative. IPR a crescut de-a lungul celor peste 20 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică deopotrivă sensibilă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant pentru Refuz:
Octavian „Vita” Horvath – Voce;
Valentin „Freaky”Popescu – Chitară/Voce;
Razvan „Meshu” Nicov – Chitară;
Czifrak „Pista” Stefan – Bas;
Alexandru Hera – Tobe;
alături de:
Lelia Nicolaiciuc – Voce;
Gabriel Almași – Theremin.

implant-pentru-refuz

LĂSAȚI UN MESAJ