Impact teribil: un tânăr a intrat cu mașina într-un tren

6548

Un șofer de 22 de ani a fost implicat într-un accident feroviar, în Panaghia, județul Dolj. Tânărul a tăiat calea unui tren marfar, iar mașina i-a fost spulberată. Cu mare noroc, a supraviețuit.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, în jurul orei 16.00. Șoferul de 22 de ani, care circula pe DC 95, s-a apropiat de punctul de trecere al căii ferate, fără barieră, din satul Panaghia, comuna doljeană Calopar.

Anchetatorii bănuiesc că tânărul nu s-a asigurat și a fost lovit de un marfar care venea dinspre Craiova. Mașina a fost izbită de locomotivă și serios avariată în impact.

Șoferul, care era singur în automobil, a fost rănit și a fost găsit în stare conștientă de salvatori. La accident au fost mobilizate 3 echipaje: o ambulanță SMURD și una SAJ și o echipă de descarcerare.

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

”Pe DC 95, in satul Panaghia, a avut loc un accident feroviar, la trecerea la nivel cu cale ferata, fara bariere, semnalizata doar cu indicatoare rutiere, unde un barbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autorurism, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată si a fost lovit de locomotiva unui tren marfar, care circula din directia Segarcea – Craiova, încărcat cu cereale”, au transmis polițiștii din Dolj.

În urma accidentului și traficul feroviar în zonă a fost afectat temporar.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ