Imagini tulburătoare pentru șoferi, pe un drum național! Sfârșitul șocant de care a avut parte un pieton

274

Un pieton a sfârşit tragic în urma unui accident produs aseară pe DN 67, în afara localităţii Halânga, din judeţul Mehedinţi. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. El a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se deplasa din direcţia Motru spre Drobeta Turnu Severin. După cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Mădălina Viziru, „în urma impactului, pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă şi a fost călcat de un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani. După producerea evenimentului, conducătorul primului autoturism a părăsit locul accidentului şi a revenit la faţa locului abia după două ore”.

Lovit de două maşini, pietonul nu a mai avut nicio şansă.

„La de 04.10.2017, ora 20.44, pe DN 67, în afara localității Halînga, judeţul Mehedinţi, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Izvoru Bîrzii, județul Mehedinți, în timp ce conducea, din direcția Motru – Drobeta Turnu Severin, un autoturism, a acroşat un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitatea Salcia, județul Mehedinți, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. După impact pietonul a fost proiectat pe partea carosabilă, fiind călcat de un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 26 ani, din localitatea Magheru, județul Mehedinți, care circula în aceeași direcție ca și primul autoturism”, transmit polițiștii.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, mai spun poliţiştii.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiştilor.

sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ