Imagini teribile. O femeie și o fetiță de 4 ani, spulberate de o mașină în timp ce traversau strada VIDEO

176

O femeie de 62 de ani şi o fetiţă de 4 ani au fost grav rănite după ce un şofer le-a lovit în plin cu maşina pe care o conducea. Accidentul rutier s-a produs pe fondul vizibilităţii reduse.

Joi, 27.02.2020, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Siliştea, în timp ce conducea o maşină pe pe Calea Călăraşilor din Brăila, dinspre Aleea Lebedei, în apropiere de intersecţia cu Aleea Cocorilor, a surprins şi accidentat o femeie de 62 de ani şi o minoră de 4 ani, ambele din municipiul Brăila, care s-ar fi angajat în traversarea părţii carosabile.

Accidentul s-a produs pe fondul vizibilităţii reduse. Afară ploua şi era întuneric, iar şoferul de 21 de ani nu a observat pietonii la timp pentru a evita acroşarea acestora.  ”În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonilor, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta nu se afla sub inluenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

VIDEO – AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ