Bugetul record al Timișoarei a fost aprobat

95

Consiliul Local Timişoara, întrunit astăzi în şedinţă, a aprobat bugetul pe anul în curs în valoare de peste două miliarde de lei.

Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, bugetul a fost aprobat fără amendamente majore. „Bugetul în varianta finală este în jurul a 2,4 miliarde de lei. Faţă de ceea ce am prezentat anterior, adică bugetul centrat pe secţiunea investiţii – aproape 50% fiind alocate investiţiilor din întregul buget local – cu importanţa fondurilor europene din acest buget şi cu principalele obiective din zona de infrastructură rutieră, de infrastructură şcolară şi culturală, încercăm o abordare complexă asupra cartierului Aradului Vest printr-un plan urbanistic zonal şi a unor studii şi proiecte de regenerare urbană, asta însemnând abordarea coerentă a tuturor spaţiilor din careurile dintre blocuri din această zonă, delimitate de Calea Torontalului, Calea Aradului, strada Liege şi strada Felix”, spune Dan Diaconu.

Proiectul de buget aprobat astăzi de Consiliu Local prevede venituri din fonduri europene de peste 400 de milioane de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.