18 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Imagini și prețuri, premieră, din interiorul IKEA Timișoara, cu două zile înainte de deschiderea magazinului

EconomieImagini și prețuri, premieră, din interiorul IKEA Timișoara, cu două zile înainte...

Al treilea magazin IKEA din România, cel de la Timișoara, se deschide în două zile. Mai exact, joi, 8 Iunie. Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și oferă o gamă largă de peste 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite.

Înainte de inaugurarea oficială de joi, 8 iunie, Banatul Azi a făcut un tur exclusiv în magazinul construit pe un teren care aparține de comuna Dumbrăvița, chiar la intrarea în oraș dinspre Calea Aradului.

Iată cum arată imensul spațiu comercial, labirintul dintr-un magazin IKEA, cum se îmbină simțul estetic cu nevoia de amenajare practică. În avanpremieră, vă prezentăm și prețurile de pe anumite etichete ale produselor.

Iată câteva exemple. Scaune la 239 de lei, bucătărie completă la 4.378 de lei, masă plus două scaune cu 289 de lei, farfurie adâncă cu 2.90 de lei, duză pulverizator cu 24.90 de lei, plită cu inducție cu 239 de lei, dulap la 1.680 de lei, etajeră la 179 de lei, colțar extensibil cu 2.699 de lei, bilitecă Billy la 299 de lei, husă pilotă plus două fețe de pernă cu 99.90 de lei, masă cu două scaune și o bancă la 1.685 de lei.

Un Hot dog vegetal costă 2.50 de lei, meniu pentru copii cu 12 lei, iar chifteluțe vegetale (produs congelat) la 25 de lei. Opt chifteluțe cu vită și porc, 19 lei, o prăjitură cu migdale, 9.50 lei.

Cu ajutorul experților în design de la IKEA, viitorii clienți ai magazinului își vor putea configura și amenaja complet camerele, bucătăriile sau băile.

IKEA Timișoara este o investiție de peste 60 de milioane de euro care aduce în regiune în jur de 300 de noi oportunități de angajare.
„Eu și colegii mei suntem extrem de entuziasmați de faptul că, prin intermediul magazinului IKEA Timișoara, gama IKEA devine mai accesibilă pentru numeroșii locuitori ai Timișoarei și zonelor învecinate, inspirându-i și oferindu-le șansa de a se bucura de o viață mai sănătoasă și mai sustenabilă acasă (…) În total, magazinul Ikea Timișoara aduce în regiune 300 de noi oportunități interesante de angajare. Mulți colegi noi ni s-au alăturat deja în mai multe departamente, cum ar fi vânzări, logistică, relații cu clienții, restaurant și altele. În plus, în timpul procesului de construcție, au fost create peste 400 de noi locuri de muncă pentru constructori și alți furnizori”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager la IKEA Timișoara.

Magazinul va fi deschis pentru cumpărători joi, 8 iunie, de la ora 10.00. Va fi deschis șapte zile pe săptămână, între orele 10.00-21.00 de luni până sâmbătă, iar duminica între 10.00-20.00.

 

Alte subiecte :

Citește și :