Iarna nu se lasă! Zăpada abundentă a scos drumarii la muncă, în vestul țării. Video

109
Zăpadă care s-a așternut noaptea trecută nu i-a lăsat pe drumari să doarmă. Stratul gros a făcut ca utilajele să acționeze toată noaptea.
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a scos pe drumurile naționale din vestul țării, în special în județul Caras-Severin, 142 de utilaje care au folosit peste 1.300 de tone de material antiderapant.

 

Deszăpezire autostrada A1 – 23 martieSe circulă în condiții de iarnă și ninge pe toate drumurile naționale și autostrăzile din vest. În cursul nopții, în Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara s-a acționat cu 142 de autoutilaje și au fost răspândite aproape 1400 de tone de material antiderapant și soluție de clorură de calciu.
Puteți afla care este starea drumurilor naționale și a autostrăzilor din vestul țării accesând http://bit.ly/2AvAeeX sau la numărul de telefon al Dispeceratului: 0256/246.620.

Posted by DRDP Timişoara on 22 Martie 2018

În prezent nu sunt drumuri închise în vestul țării. Codul portocaliu se menține în municipiul București și în județele Caraș Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Telorman, Giurgiu, Prahova, Buzău, Ialomița, Călărași, Brăila și Tulcea, unde sunt în continuare anunțate ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută.

Update – ora 09.30: Codul portocaliu a fost restrâns și județul Caraș Severin a iesit de sub incidența avertizării meteorologice.

DN 58 – intervenție deszăpezire, înainte și după – 23 martieDN 58 Caransebeș – Reșița – intervenție pentru deszăpezire, înainte și după acționarea cu material antiderapant.

Posted by DRDP Timişoara on 22 Martie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ