Iarna își intră în drepturi! Drumuri acoperite de zăpadă și închise în vestul ţării

351

Iarna îşi intră în drepturi şi a început să pună probleme autorităţilor. Județul Caraş-Severin este sub atenţionare de cod portocaliu de vânt. La munte este cod de viscol, iar zăpada va fi troienită.

Trei drumuri judeţene sunt închise, de miercuri seara, de la ora 21:00, în Caraş-Severin. Drumurile duc pe Semenic, Muntele Mic şi la Slatina Timiş. De asemenea, drumurile naţionale Oraviţa – Anina şi Reşiţa – Anina sunt acoperite cu zăpadă. Se acţionează încă de noaptea trecută pe aceste artere cu utilaje de deszăpezire şi se aruncă material antiderapant. DRDP Timişoara acţionează și joi dimineaţa cu 173 autoutilaje și s-au răspândit 998 tone material antiderapant și 3,9 tone clorură de calciu.

„Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi aflate sub incidența Codului portocaliu și facem din nou apel la conducătorii auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ