I-au rupt în bătaie! Cruzimea ieșită din comun a bodyguarzilor solicitați să aplaneze un conflict a fost filmată! Video

5480

Polițiștii de la IJP Arad au reținut aseară, pentru 24 de ore, doi bărbați acuzați de violență cu urmări grave, scrie specialarad.ro. Ciprian Daniel Lazăr și Burai Alexandru au apărut astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis că nu se impune o astfel de măsură, însă instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 40 de zile în cazul celor doi agenți de pază de la Dey Protection, ridicați aseară de polițiști în urma unui scandal care a avut loc în luna ianuarie la localul Unic din Arad.

În luna ianuarie, cei doi au fost solicitati să intervină, fiind angajați la firmă de securitate, să aplaneze un conflict iscat între trei tineri, la barul Unic din Arad, aflat în zona Podgoria.

Angajații de la Dey Bodyguard Protection au „reușit” să intervină într-un asemenea mod încât i-au rupt în bătaie pe tineri, aceștia fiind internați la spital, cu mute zile de spitalizare pe certificatul medico-legal.

Din informațiile celor de la specialarad.ro, cei doi, care vor fi prezentați magistraților-judecători, cu propunere de arestare pentru 30 de zile, sunt Ciprian Daniel Lazăr și Burai Alexandru, ambii din Arad, ultimul fiind fost rugbist la CSU Arad.

”În fapt, cei doi, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în asigurarea de servicii de pază şi protecţie, ar fi aplicat cu pumnii şi picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le astfel multiple leziuni fizice.

De asemenea, din cercetări a reieşit că cei bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale ar fi utilizat asupra a două dintre victime şi un spray iritant lacrimogen.

În baza probatoriului administrat, în seara de 20 februarie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea celor în cauză pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice”, transmit oamenii legii.

Imaginile cu bătaia aplicată de cei doi bodyguarzi au ajuns pe Internet. Cel mai probabil postate de persoane nemulțumite că judecătorii nu au dat mandat de arestare de 30 de zile pentru cei doi angajați ai firmei Dey. Trebuie să vă spunem că acestea pot afecta emoțional (puternic!) pe oricine.

Special Arad a dorit să prezinte filmul deoarece opinăm că asemenea comportamente, ale unor indivizi angajați pentru „pază și protecție”, nu au ce căuta într-o societate normală.

Efectiv… nu mai avem ce comenta după ce le-am urmărit. Nu vă spunem vizionare plăcută… vă prevenim din nou cu privire la emoții!

LĂSAȚI UN MESAJ