Hoții care dau atacul în mijloacele de transport în comun din Timișoara, filmați în acțiune. Un timișorean organizează un protest în Piața 700 – VIDEO

383
hoti buzunare

Timișoreni, mare grijă la hoții de buzunare atunci când circulați cu mijloacele de transport în comun din oraș. Aceștia sunt văzuți aproape în fiecare zi în acțiune. În urmă cu două zile, un timișorean curajos i-a și filmat într-un tramvai, în timp ce au furat portofelul unui bătrân.

Filmulețul a devenit viral, fiind distribuit de aproape 10.000 de ori. „Timișorenii au prins curaj! Înregistrare primită de la un timișorean curajos, ce surprinde modul de operare al hoților. Înregistrarea este realizată ieri, la ora 12.50 în zona Sinaia, de către un tânăr timișorean ce a fost furat în trecut de grupul de hoți. La secunda 42-45 hoața în tricou alb, cu o bluză în mână îi sustrage portofelul domnului în vârstă, deci două furturi, din care unul surprins clar!”, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook.

Timișoreanul și-a propus ca, astăzi, între orele 13.00 – 15.00, să organizeze și un protest inedit în Piața 700, în stația de tramvai, „înarmat” cu o portavoce în mână. „Nu merg să dau în cap nimănui, am să merg să avertizez lumea că mijloacele de transport în comun sunt nesigure. Din solidaritate cu miile de timișoreni furați și tâlhăriți, am să îndemn călătorii ca din Piața 700 să aleagă să meargă pe jos spre casă„, explică timișoreanul.

LĂSAȚI UN MESAJ