Hoți suprinși de camerele video în timp ce se străduiau să dea o spargere, în Timiș. Cum s-a încheiat totul. Video

253

Încuietoarea ușii de la un magazin le-a dat mari bătăi de cap unor spărgători din Timiș. Infractorii au fost suprinși de camerele de supraveghere montate în apropierea magazinului cum încercau de zor să deschidă ușa unității comerciale pentru a intra în interior, la furat.

Tentativa de spargere s-a petrecut în urmă cu două nopți, pe 6 februarie, în jurul orei 3 dimineața. Pe imagini se vede cum trei indivizi au un plan bine pus la punct, dar care în cele din urmă le dă mari bătăi de cap. Unul dintre ei stă la pândă pentru a se asigura că nu se apropie nimeni, iar alți doi, cu cagule pe fețe, se chinuie să spargă ușa magazinului.

În cele din urmă, pentru că nu reușesc cu niciun chip să spargă ușa intrării în societatea comercială, indivizii pleacă.

Imaginile au fost postate pe Facebook de proprietarul magazinului, un bărbat din comuna Sânmihai, acolo unde a fost suprinsă și întreaga operațiune.

,,Această bandă de hoți acționează pe raza comunei noastre. Azi noapte (n.r. 6 februarie) au încercat să îmi spargă magazinul. nu au reușit și au plecat la Diniaș unde au spart un magazin, iar pe data de 31 ianuarie au spart și la Iecea”, a scris patronul magazinului din localitatea Sânmihai.

LĂSAȚI UN MESAJ