Hoti din magazine, opriți cu focuri de armă, în Timiș. UPDATE: Momentul spargerii, filmat – VIDEO

300

Trei hoți au fost opriți cu focuri de armă de polițiștii din Timiș, după ce au încercat să fugă, la scurt timp după ce au comis un furt. Cei trei sunt bănuți că au dat spargerea la un supermarket din Beregsău Mare.

Hoții au fost prinși de oamenii legii după ce au dat lovitura în magazin, în noaptea de marți spre miercuri. Ei au creat un prejudiciu de 15.000 de lei.

Bărbații erau cunoscuți de polițiști pentru acest gen de spargeri.

Update: Cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore și se afla acum în arestul IPJ Timiș.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Timiș: „în fapt, în această dimineaţă, în jurul orei 04:15, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale, de unde au sustras mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei.La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau 4 persoane mascate, ce se deplasa înspre localitatea Beregsău Mic şi au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat sa tragă un foc de armă în plan vertical şi 3 focuri de armă înspre anvelopele autoturismului. Ulterior, autoturismul a fost abandonat în zona localităţii Utvin, iar cei 4 bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni.

In curs de doua ore, poliţiştii Secţiei 2 Rurale, împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Urbane şi cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile, au depistat 3 bărbaţi de 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ce au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea activităţii de verificare şi investigare.”

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ