Hoți de seifuri, arestați după percheziții în vestul țării VIDEO

84

Patru bărbați au fost arestați, joi, de polițiștii din Arad în urma unor percheziții. Aceștia sunt cercetați pentru mai multe spargeri. Ar fi furat din săli de jocuri de noroc, dintr-o pensiune și au sustras și mai multe seifuri cu bani.

Aceștia ar fi pătruns, în noaptea de 24 spre 25 septembrie, prin ruperea butucului de la ușa de acces, într-o sală de jocuri, iar, cu ajutorul unor unelte și instrumente, ar fi distrus pultul în care era încastrat seiful sălii de jocuri. Ulterior, ar fi sustras seiful și 21.000 de lei. De asemenea, în perioada 7 septembrie– 8 octombrie 2020, ar mai fi comis încă două furturi calificate, cu același mod de operare, tot din săli de jocuri de noroc, în municipiului Arad.

Totodată, ar fi comis un furt calificat în incinta unei pensiuni din Drobeta Turnu-Severin, de unde ar fi sustras un seif metalic, cu suma de 40.000 de lei. Polițiștii au desfășurat, în această dimineață, 6 percheziții, la domiciliile a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 40 de ani, din municipiul Timișoara și la o femeie, de 30 de ani, din municipiul Arad.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați 7.000 de lei, 650 de euro, 2 autoturisme, instrumente de forțare a ușilor metalice, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ