Hoț prins în vestul țării, după ce a cauzat o pagubă de 55.000 de euro în Austria. Cum a acționat

73

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Deva, urmărit internațional pentru furt de utilaje de construcții în Austria, a fost prins de poliţiştii hunedoreni, la Deva.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, în vederea confirmării mandatului de arestare.

„Autoritățile judiciare austriece solicită extrădarea acestuia, pentru a fi cercetat cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furt pe teritoriul acestui stat. Potrivit anchetatorilor austrieci, bărbatul, împreună cu alţi complici, ar fi sustras, în cursul anului 2018, mai multe utilaje folosite în construcţii, în valoare de aproximativ 55.000 euro, pe care ar fi intenţionat să le transporte în România.

Unul dintre complicii deveanului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Vețel, de asemenea urmărit internaţional, a fost prins de poliţiştii hunedoreni în data de 22 februarie şi arestat preventiv pentru 15 zile”, a informat IPJ Hunedoara.

sursa – glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ