Hoț prins de un polițist aflat la plimbare

60

Un polițist din Caraș-Severin a fost erou în timpul liber. A reușit să prindă un hoț care dăduse lovitura și fugea de femeia pe care o deposedase de telefonul mobil.

„Colegul nostru, inspector principal Mădălin Cojocărete, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în timp ce se afla în timpul liber, cu autoturismul personal, împreună cu prietena lui, în centrul municipiului Reșița, a observat un bărbat alergând, iar în urma bărbatului o doamnă urmărindu-l și gesticulând agitată.

Fără să stea pe gânduri, colegul nostru a pornit în urmărirea bărbatului, reușind în scurt timp sa îl prindă și să îl imobilizeze. Flerul de polițist de investigații criminale nu l-a înșelat nici de această dată pe Mădălin, astfel că asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil pe care a recunoscut că tocmai îl smulsese din mâna unei doamne care se afla în statia de autobuz”, au transmis colegii polițistului.

Cu ajutorul prietenei lui, agentul aflat în timpul liber a chemat în sprijin un echipaj de la Poliția municipiului Reșița, care l-a încătușat și condus la sediu pe bărbatul surprins în fragrant delict, în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ