Hoț din locuințe, prins după o lună de la lovitură

37

Un hoț din locuințe a fost prins de polițiștii din Caraș-Severin la o lună după ce a dat o lovitură, în Bocșa. Tânărul de 28 de ani este din Reșița și a furat 6.000 de lei din casa pe care a spart-o.

”Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că în data de 11 decembrie 2019, bărbatul în cauză ar fi pătruns pe o fereastră, după ce ar fi spart sticla de la aceasta, în locuința unei femei de 45 de ani, din Bocșa, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și bani. Până în prezent, polițiștii au recuperat și restituit persoanei vătămate, bijuterii din aur și 3 ceasuri de mână, reprezentând aproximativ 35% din valoarea prejudiciului cauzat”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În continuare se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale, recuperării în totalitate a prejudiciului și tragerii la răspundere penală a bărbatului de 28 ani, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ