Hoţ căutat de poliţişti, capturat la Cenad

120

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au capturat, noaptea trecută, un tânăr căutat de autorităţi pentru că a pus la cale un furt, dar acţiunea lui a fost întreruptă. Tânărul a reuşit însă să fugă.

Bărbatul, de 26 de ani, a vrut să fugă din ţară în Europa de vest şi a încercat să treacă frontiera pe la Cenad. Baza de date a poliţiştilor l-a identificat rapid pe tânăr.

„În data de 08.08.2017, în jurul orei 02.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român Nicușor M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș-Severin.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în urmă cu câteva zile. Persoana în cauză era căutată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt”, transmite Poliţia de Frontieră.

Vameşii nu l-au lăsat pe tânăr să fugă şi au anunţat Poliţia Judeţeană Timiş, care a trimis o echipă operativă care l-a reţinut pe bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ