Hillary Clinton, prima femeie din istoria SUA cu şanse reale de a ajunge preşedinte

129

Congresul Partidului Democrat din Philadelphia a adus în lupta pentru prezidenţiale prima femeie nominalizată de un partid cu o importanţă majoră din istoria SUA.

Fosta prima doamnă, actual senator de New York şi, totodată, secretar de stat, a fost desemnată oficial de partidul Democrat pentru a intra în lupta cu Donald Trump şi pentru a câştiga alegerile prezidenţiale intrând astfel în istoria Americii.

Hillary Cinton urmează să accepte în mod oficial numirea în cursul zilei de joi , însă marţi seară a apărut public chiar de la convenţia partidului ce a desemnat-o principal candidat pentru a le mulţumi delegaţilor şi susţinătorilor.

Printre participanţii la convenţie s-au numărat soţul acesteia, Bill Clinton, fostul preşedinte SUA, care a avut un discurs public emoţionant în care a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut soţia sa întreaga viaţă pentru o lume mai bună, dar şi Meryl Streep, marcantă personalitate în istoria cinematografiei mondiale şi deţinătoare a a trei oscaruri până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ