Hidroconstrucția se dovedește o sursă inepuizabilă de… Dorei

167

Cum societatea Hidroconstrucția năruiește zilele și liniștea reșițenilor încă de la primul proiect câștigat pe fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de apă și canalizare, acum, când s-a ajuns la al treilea proiect, nu credeam că ne mai poate mira.

Azi-noapte, însă, unul dintre angajați a ținut să ne demonstreze că, totuși, compania este o resursă inepuizabilă de Dorei.

Ce-a făcut aseară Dorel de la Hidroconstrucția? Nu, nu muncea! A lăsat doar un cartier întreg, Lunca Pompostului, fără iluminat! A prins omul, din greșeală spun sursele noastre, un cablu electric și l-a ciuruit!

„Ne cerem scuze reșițenilor care locuiesc pe Bd. Al. I. Cuza, de la OMV până la Str. Sportului și locuitorilor de pe Aleea Zadei și Pinilor pentru incidentul produs de un angajat al Hidroconstrucția care a lăsat întreaga zonă în beznă. Am contactat reprezentanții ENEL care ne-au asigurat că vor remedia situația cât se poate de repede”, a postat Primăria Reșița pe pagina de Facebook.

Bine că n-are și Enelul vreun Dorel să fi lăsat cartierul și fără apă, că știți doar că o nenorocire nu vine niciodată… singură!

LĂSAȚI UN MESAJ