Hair stiliști din județ, țară și Republica Moldova s-au întâlnit în premieră la Reșița

613

Până acum un astfel de eveniment avea loc doar în marile orașe ale țării. ”Vinovată” pentru prezența la Reșița a ”maeștrilor” în arta vopsirii părului este Gabriela Bunda, unul dintre cei mai cunoscuți profesioniști în domeniul coafurii și culorii din județ și nu numai.

Cu numeroase diplome în domeniu și participări la seminarii și întâlniri ale hair stiliștilor din țară și străinătate, Gabi Bunda a fost solicitată să dea „stil” părului unei manechine a celebrului Cătălin Botezatu, pentru realizarea unui calendar de profil. Deși un oraș mic, în Reșița femeile se respectă, spune hair stilistul, iar culoarea și coafarea părului sunt printre prioritățile sexului frumos de la care femeile nu fac rabat, indiferent de buget.
”În premieră la Reșița avem un seminar pe culoare. Acesta este domeniul care evoluează cel mai rapid și mai mult, adică mereu apar noutăți. Este o nebunie națională. Eu am insistat foarte mult să se facă aici la noi, la Reșița, un asemenea seminar și mi-am dorit foarte tare să vină coafori din țară aici la noi, pentru că de regulă mergeam noi la Timișoara, de exemplu, și am insistat să facem și aici. Sala este plină, suntem o familie numeroasă a coaforilor și suntem doritori de a cunoaște cât mai multe în domeniu”, a precizat hair stilistul Gabriela Bunda.
Chiar de la Chișinău, din Republica Moldova, pentru a fi mai aproape de oamenii din spatele profesiei, Eduard Galamaga a venit să se întâlnească cu coaforii din județ.
”Ne-am gândit că ar fi bine să ajungem și în Reșița, chiar dacă este un oraș mai mic, dar sunt coafori foarte talentați, sunt oameni pasionați de ceea ce fac și atunci este foarte ok sa fim aici. Aici oamenii au arătat interes pentru tot ce e nou”, a spus hair stilistul moldovean.
La acest eveniment a venit și o tânără din Tulcea, specialist pe culoare.
”Am venit 800 de km până în Reșița pentru a împărtăși tipsuri pe care noi le folosim în salon. Chiar îmi place foarte mult că am venit până aici să văd oameni care fac cu dedicare ceea ce fac. Noi nu am venit să îi învățăm, noi venim doar să oferim informații care să le ușureze munca”, a afirmat Mădălina Iliev.
Mulțumiți de felul în care s-a desfășurat evenimentul, hair stiliști au spus că vor repeta experimentul la Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ