Hainele din blană naturală și gențile din piele, must have-ul anului! De unde le poți achiziționa și la ce prețuri? VIDEO

641

Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile, cu cele mai noi produse în materie de modă și cele mai inedite dulciuri trandiționale. Timișorenii sunt așteptați la CRAFT, de către 60 de expozanți, veniți din toată țara, cu cele mai calitative produse. Comercianții țin pasul cu reducerile de Black Friday și aduc haine, accesorii și încălțăminte le cele mai bune prețuri.

În perioada 23-27 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește cel mai mare eveniment expozițional al finalului de an din vestul României – Salonul Industriei Ușoare. Notorietatea la care a ajuns această acțiune a fost și este dată de publicul timișorean vizitator care a impus în ultimele ediții expozanților ceea ce caută – calitate, diversitate, prețuri corecte.

Anul acesta cele mai vândute produse sunt cele confecționate din piele naturală sau blană de animal. Doamnele au ales hainele din blănuri naturale, precum vulpea polară și chinchila rex. Paltoanele, dar și vestele au fost printre cele mai achziționate. Un astfel de produs pornește de la suma de 500 de lei și ajunge până la 6.800 de lei. Cel mai scump palton este realizat de către designer din blană de vulpe arginitie și chinchila rex, vopsită în negru.

Haina perfectă de iarnă, domnișoarele au accesorizat-o cu o geantă pe măsură. Un comerciant din Sibiu a venit cu sigura firmă de unicate din România. Comercianții lucrează cu peste 140 de culori, inclusiv pentru modelele din anul 2017. Gențile oferite publicului sunt confecționate din piele de vită, bizon, șarpe sau ponei. Prețul unei astfel de genți, unicată în România, pornește de la 120 de lei și ajunge până la 350 de lei, fiind un preț de producător.

Târgul industriei ușoare nu a uitat nici de cei mici. Juniorii se pot îmbrăca din lumea Disney la cele mai mici prețuri. Pijamale, bluzițe, geci, pantaloni sau tricouri, la doar 35 de lei. Astfel, cadoul de Crăciun pentru cei mici nu mai devine o problemă. Hainele puse la vânzare sunt produse românești, confecționat doar din bumbac, 100%. Mai mult decât atât, în afara salonului îi așteaptă parcul de distracție și un carusel.

În deschiderea expoziției, organizatorii au pregătit o paradă a modei cu articole din standurile expozanților. Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții, vizitatorii vor găsi în exterior Târgul de produse tradiționale, care îi așteaptă cu, articole de artizanat, miere de albine și un spațiu de joacă pentru copii.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ