26.7 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Grupul Maxagro și evoluția sa, în prezentare

„Cred că secretul nostru este că ne susținem unii pe alții, tot timpul”, a spus Alexandra Zifceak, manager în cadrul grupului Maxagro, prezentă la evenimentul Business Days Timișoara. Având o vechime de peste 31 de ani de la înființare, grupul Maxagro s-a prezentat recent în cadrul evenimentului amintit, unde, pe mai multe paneluri de discuție, reprezentanții companiei au subliniat atât aspecte de interes prezent, cât și elementele care au contribuit la succesul său.
Pornită de la agricultură și dezvoltată cu divizii de zootehnie, utilaje și, mai recent, drumuri, compania Maxagro este o afacere de familie despre care Janco Zifceak, cofondator, spune că ar trebui să rămână unită. „Fiind o afacere de familie încercăm să rămânem uniți și mi-aș dori ca și copiii să rămână la fel, lângă noi, să nu plece. E important să încerce, ca să vadă cum e. Eu i-am lăsat să lupte și îi las, ca să învețe”.

Janco Zikceak a fost invitat alături de fiica sa, Alexandra Zifceak, la workshop-ul cu tema „Transferul de leadership între generații”, organizat în cea de-a doua zi a evenimentului Business Days.
„Sunt invitate aici trei familii, trei companii în care părinții și copiii se implică în business. Agricultură, curierat rapid și instalații electrice și automatizări în industrie sunt domeniile prezente și despre care vom afla detaliile transferului de leadership”, a spus în deschidere Dan Berinde, moderator al discuțiilor.
„Sunt implicată în companie de peste cinci ani și mi-am dorit din toată inima să o fac, Sunt foarte implicată în afaceri și pentru că noi suntem foarte familiști. În fiecare zi la prânz mâncăm împreună cu familia, în fiecare duminică mergem la biserică împreună toată familia și această pasiune s-a impregnat în tot ceea ce facem”, a explicat Alexandra Zifceak, modul de transfer al leadership-ului în cadrul companiei.

Alături de aceștia s-au aflat Daiana Zifceak și Andreea Zifceak, ambele manageri Maxagro, care, în cadrul aceluiași eveniment și alături de Ovidiu Toader, antrenor de antreprenori, au vorbit celor prezenți despre Productivitate și eficiență în agricultură, temă coordonată de prof. univ.dr. Cosmin Alin Popescu, rectorul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara. De altfel, viziunea și intențiile de dezvoltare ale ambelor instituții prezente la Business Days – Maxagro și USV „Regele Mihai I” – se întâlnesc în domeniul agriculturii rurale, al cercetării și practicii, ceea ce a creat deja premisele unei apropiate colaborări inter-instituționale, pe multiple paliere.

Timișoara Business Days s-a desfășurat în perioada 17-18 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :