Grozavu, pus pe liber! ACS Poli caută soluția salvatoare

98

Cu un picior în liga secundă, ACS Poli Timișoara l-a dat afară pe antrenorul Leo Grozavu. Directorul sportiv Adrian Neaga va prelua frâiele echipei în acest final de sezon.

Adus pe Dan Păltinișanu în această iarnă, tehnicianul Leo Grozavu a fost demis după un nou eșec ce completează mandatul fără nicio victorie de pe banca tehnică. Cu Grozavu la timonă, ACS Poli nu a reușit să câștige niciun joc din cele opt disputate și a ajuns pe locul de baraj al Ligii I. Mutarea încă nu a fost oficializată de conducerea clubului, însă decizia este deja luată. Se pare că Neaga va colabora cu Aurel Șunda.

Înlocuitorul lui Grozavu va fi directorul sportiv Adrian Neaga, care a mai cochetat cu antrenoratul în eșaloanele inferioare înainte de a veni la Timișoara. Grozavu, 50 de ani, a fost adus la Poli de actuala conducere în urmă cu doar două luni, după plecarea lui Ionuț Popa. Mandatul său s-a întins pe durata a opt jocuri, trei remize și cinci eșecuri! Alb-violeții sunt singurii din play-out fără victorie și au record negativ îngrijorător: 15 meciuri la rând fără succes.

Înfrângerea cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 0-1, a coborât-o pe trupa bănățeană pe antepenultima poziție care înseamnă intrarea în baraj. Distanța față de pozițiile retrogradabile este de un singur punct.

 

LĂSAȚI UN MESAJ