Grozavu, pus pe liber! ACS Poli caută soluția salvatoare

129

Cu un picior în liga secundă, ACS Poli Timișoara l-a dat afară pe antrenorul Leo Grozavu. Directorul sportiv Adrian Neaga va prelua frâiele echipei în acest final de sezon.

Adus pe Dan Păltinișanu în această iarnă, tehnicianul Leo Grozavu a fost demis după un nou eșec ce completează mandatul fără nicio victorie de pe banca tehnică. Cu Grozavu la timonă, ACS Poli nu a reușit să câștige niciun joc din cele opt disputate și a ajuns pe locul de baraj al Ligii I. Mutarea încă nu a fost oficializată de conducerea clubului, însă decizia este deja luată. Se pare că Neaga va colabora cu Aurel Șunda.

Înlocuitorul lui Grozavu va fi directorul sportiv Adrian Neaga, care a mai cochetat cu antrenoratul în eșaloanele inferioare înainte de a veni la Timișoara. Grozavu, 50 de ani, a fost adus la Poli de actuala conducere în urmă cu doar două luni, după plecarea lui Ionuț Popa. Mandatul său s-a întins pe durata a opt jocuri, trei remize și cinci eșecuri! Alb-violeții sunt singurii din play-out fără victorie și au record negativ îngrijorător: 15 meciuri la rând fără succes.

Înfrângerea cu FC Botoșani de pe teren propriu, scor 0-1, a coborât-o pe trupa bănățeană pe antepenultima poziție care înseamnă intrarea în baraj. Distanța față de pozițiile retrogradabile este de un singur punct.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.