„Grindeanu și cu Popoviciu nu au nicio șansă în faţa mea!”, este convins Titu Bojin, care va candida ca independent la șefia CJT

724

Președintele în funcție al Consiliului Judeţean Timiș, Titu Bojin, este sigur că, dacă va candida, inclusiv ca independent, la alegerile locale din luna iunie, îi va „pierde pe drum” pe principalii săi contracandidați, Sorin Grindeanu (PSD) și Alin Popoviciu ( PNL).

El a declarat, la emisiunea Vocile Banatului de la Digi 24 Timișoara, că până vineri, cel târziu, va anunța ce variantă de candidatura ia în calcul. Fie ca independent, susținut cel mai probabil de UNPR Timiș, și, posibil, și de alte formațiuni politice mai mici din județ, fie – în funcție de ce decizie va lua Înalta Curte de Justiție – tot, vineri, în procesul lui Liviu Dragnea, din chiar postura de reprezentant al PSD Timiș.

„Indiferent de forma sub care voi candida la președinția CJT, sunt convins că voi obține între 50 de mii și 60 de mii de voturi. Așa încât, șansele de a câștiga un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș sunt reale” , a comentat Titu Bojin.

Referindu-se la situația din PSD Timiș și mai ales la felul în care a fost dat deoparte de liderii PSD de la centru, Bojin a subliniat plastic că „dacă ai minte, nu scoți din joc pe candidatul cu cele mai mari șanse de a obține un mandat politic, indiferent despre cine este vorba”.

Cât despre impunerea lui Sorin Grindeanu în postura de candidat la președinția viitorului CJT, în locul său, Bojin a concluzionat caustic că „acesta a fost împins, mai degrabă fără voia sa, în joaca aceasta politică și electorală de șefii de la București, în special de Liviu Dragnea, care a vrut să-l responsabilizeze astfel, ca lider de filială”.

9 COMENTARII

  1. Ii va pierde pe drum pentru ca va fi prea in spate ca sa ii mai poata vedea, deoarece intai va fi nevoit sa faca turul de calificari pe la toate instantele de judecata, parchetele si DNA.

  2. are dreptate, e greu sa il depaseasca cineva in drumul spre DNA, poate Popoviciu are o mica sansa ca Grindeanu sigur nu il poate bate la acest capitol…

  3. Și-uite, maică, ce mulți popoviciuci și grindeniști sub acoperire bântuie netu… Până nu dă instanța GUILTY, vă bateți gura de pomană… Și, dacă nu, face ca șefu lu Sorin Grrr. de la Caransebeș, adică Liviu Dragnea…

  4. Poate pe Popoviciu ai sanse sa-l lasi in urma, dar Grindeanu te va lasa in urma mult de tot. La ce joc penibil ai jucat in ultimele zile…….

LĂSAȚI UN MESAJ