Grindeanu, la Timişoara, ironic la adresa protestatarilor!

6790

Premierul Sorin Grindeanu, aflat de ieri la Timişoara, a dat o sugestie pentru următorul lucru pe care l-ar putea cere oamenii în stradă.

Ironic şi făcând trimitere la decizia în cazul casei pierdute de Klaus Iohannis, şeful Guvernului a spus că acum oamenii ar putea să iasă în stradă pentru „respectarea anumitor decizii definitive ale instanţelor”.

„Atât timp cât vom fi lăsaţi în pace să facem aceste lucruri, #Rezist mi se potriveşte (…). Eu să ştiţi că încerc să liniştesc lucrurile. Am văzut, poate că acum se iese în stradă, de exemplu, că să se respecte anumite decizii definitive ale instanţelor, din urmă cu două zile sau trei, că legea e aceeaşi pentru toată lumea. Eu vreau (…) să pun în aplicare programul de guvernare”, a afirmat Grindeanu la postul local Europa Nova.

10 COMENTARII

 1. Ne-ați făcut de rușine!
  Prin mai multe lucruri pe care le-ați făcut, pornind cu acceptarea de a intra sub aripa cui ați intrat, continuând cu discursul duplicitar din România și străinătate și cu alte lucruri. Se pare că nu ați reușit să depășiți condiția politicianului de Dâmbovița… Aș scrie mai multe, dar îmi e silă pur și simplu și parcă am un nod în gât… 🙁
  Ați vrut glorie, putere sau ce ați vrut? Cu ați putut accepta postul de premier în condițiile respective? Speranța reformării acestui partid putred s-a stins pentru încă o perioadă de timp. Ați fi putut face parte dintr-o reformă a partidului, reformă care, într-adevăr, să facă cinste țării și regiunii noastre. Chiar nu mai pot scrie, deși tare multe aș putea să vă spun despre cât de mult ați greșit și ați înșelat așteptările! Mi-e silă să mai scriu!

  • Ai cumva impresia ca „politicanul de Bega” este mai grozav decat „politicanul de Dambovita”?!… Nicidecum, „politicianul de Bega” este la fel ca „politicianul de Dambovita” (atat, numai, ca-i mai scapa cate o „frunce” sau un „ghinie”), ba, mai mult, are un defect in plus: este complexat, incapabil, are acea „incompetenta” a taranului cu „patru clase” venit la oras.
   Penibil, numai prin targusorul de pe paraul Bega acest Grindeanu a aprins nu stiu ce „sperante de reformare a putredului PSD”. Nimeni (repet, NIMENI) in restul tarii nu a auzit de acest Grindeanu – cand Dragnea l-a propus premier am fost intrebat de prieteni din alte parti: „cine mai este si asta?” (nu ii retinusera numele). Cum poate un „noname” sa reformeze un partid?

   • Prin „politică de Dâmbovița” înțeleg politica din România, coordonată de la București. Așa o numește presa din România. Eu am preluat sintagma, „dăcât”. Modest E. Isopescu, „targusorul de pe paraul Bega” a făcut multe pentru ca dvs. să aveți posibilitatea de a-l jigni. E un câștig al dvs. obținut prin moartea bănățenilor împușcați și arși ca gunoaiele la București, apoi cenușa fiindu-le runcată într-o gură de canal… Pe deasupra, în București mai există și un nume de bulevard identic cu cel al unui criminal din timpul Revoluției. Dacă „targusorul de pe paraul Bega” ar fi fost ascultat în martie 1990, când se discuta despre „punctul 8”, poate nu trebuia să vă citesc aceste jigniri, fiindcă acest „colos cu picioare de lut” – PSD – care a jucat un rol determinant în felul de a se face politică în statul numit România, nu ar fi existat. Ar trebui să gândiți mai mult decât departe și să vă întrebați de ce au plecat nemții, evreii și încă vreo 4 milioane de români din acest stat numit România. Toți aceștia aduc valoare adăugată în Europa Occidentală și în America. „targusorul de pe paraul Bega” a vrut să fie altfel! „Politica de Dâmbovița”, însă, a hotărât altceva. Timpul va cerne și când va termina de cernut vor fi lacrimi amare pe Dâmbovița. Până atunci, să se bucure „Dâmbovița” de dnii Ilie Sârbu, Sorin Grindeanu și alții care au înșekat așteptările noastre.

    • Bun, ati „luat-o de la pa’s’opt”… Tot nu ati lamurit de ce este mai bun „politicianul de Bega” in comparatie cu „politicianul de Dambovita”. Normal, este chiar foarte greu sa veniti astazi cu argumente in favoarea „politicianului de Bega”, dupa ridicola experienta a „premierului ordonanta (militara si de urgenta) a generalului Dragnea” – marele „politician de Bega” ajuns la Bucuresti a reusit in timp de numai o luna sa depaseasca Ridicolul construit cu migala in decursul al mai multor ani de celalalt premier-ordonanta, ardeleanul Boc. Iar „performanta” lui Grindeanu este sustinuta si de stangacia care-l insoteste permanent pe baiatul asta de la tara care a ajuns tocmai la Bucuresti.
     Da, PSD a fost si ramane o frana pentru modernizare, dar trebuie sa va reamintesc faptul ca Ilie Sarbu si Grindeanu, de care pomeniti, sunt banateni?!
     Pretindeti ca „targusorul de pe paraul Bega a vrut să fie altfel”, dar l-a impiedicat „Politica de Dâmbovița”. Emotionant si revoltator, dar… nu-i nimic, a sosit momentul adevarului: astazi se afla „la butoanele cele mari” un vajnic banatean, premierul Grindeanu, toata tara traieste mareata „epoca de conducere banateana”, vede si (mai ales) simte de ce modestii banateni se lauda toata ziua ca ei sunt „fruncea”…

    • George N.: „„targusorul de pe paraul Bega” a vrut să fie altfel! „Politica de Dâmbovița”, însă, a hotărât altceva.”
     🙂 🙂 🙂
     Dar chiar ati reusit sa fiti altfel! L-ati votat timp de 12 ani pe timisoreanul Ciuhandu (nascut, crescut, scolit in Timisoara) si ati reusit sa-i puneti in drepturi (imobiliare, in special) pe cei mai reprezentativi, mai harnici si mai cinstiti dintre voi. Acum… noua tocmai de asta ne e frica cand il vedem pe Grindeanu al vostru la Palatul Victoria!

 2. 1) Bag sama ca lumea nu a inteles ca guvernul face politica partidelor care l-au format. Boc a facut politica PDL si nu a iesit din vorba lui Basescu, Ciolos a facut ce a vrut Iohannis, acum Grindeanu face ce vrea PSD (= Dragnea). Unde-i problema?
  2) Bag sama ca pe protestari nu-i deranjeaza ca in fruntea tari ieste un nenorocit care a pus mana pe doua proprietati imobiliare folosind acte false despre care instant a decis ca trebuia sa stie ca sunt false…, care minte de ingheata apele si nu a acceptat o sentinta definitive si irevocabila, dar debiteaza texte magnifice despre statul de drept si justitie…
  Trist.

LĂSAȚI UN MESAJ