Grindeanu a fost desemnat! Klaus Iohannis a semnat decretul

1169

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcția de premier.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie, decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată”, a anunțat Administrația Prezidențială.

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, joi, că şeful statului, Klaus Iohannis, i-a transmis lui Sorin Grindeanu, în discuţia de la Palatul Cotroceni, că va anunţa decizia privind desemnarea premierului vineri dimineaţă, iar la informala cu presa acesta a menţionat că va anunţa după Anul Nou.

Sorin Grindeanu a fost propus miercuri premier de PSD-ALDE. Șeful statului s-a întâlnit joi cu Grindeanu la Palatul Cotroceni.

2 COMENTARII

  1. Da, noul premier, „banatenicul” Grindeanu, a fost desemnat prin SMS. Caz unic! Iohannis a considerat ca un asemenea premier nu merita nici macar un apel telefonic. Daca facea asta un regatean din Sud nu era o noutate – intotdeauna regatenii din Sud s-au „uitat cu spatele”, cu un anumit dispret, la banateni – dar Iohannis este ardelean! Pana si ardelenii stramba din nas…

LĂSAȚI UN MESAJ