Ghici cine vine în fruntea Consiliului Județean Timiș?

1707
Black silhouette of the person against background lanterns from above

După semnarea decretului prezidențial prin care Sorin Grindeanu a fost instalat, oficial, în funcția de prim-ministru al guvernului, miza poziției de președintele al Consiliului Județean Timiș capătă niscaiva ,,emoțiuni” locale!

Cum e greu de crezut că fotoliul de șef al județului ar putea reveni altui partid în afara PSD, (deși ALDE și PMP nutresc ceva speranțe în această privință!) toată ,,floarea cea vestită” a politicii locale așteaptă mutarea în plic a fostului președinte, devenit între timp prim-ministru, anume a lui Sorin Grindeanu.

Care, de pe poziția de forță câștigată cu câteva zeci de minute în urmă, e limpede că-l va numi cu ,,mânuța” lui pe succesorul său la președinția CJT. Cine să fie oare acesta? Aproape sigur, numele viitorului lider al Consiliului Județean Timiș poartă inițialele C.D.

Nu, nu e vorba de vreun corp diplomatic, ci de fostul vicepreședinte al CJT din epoca Titu Bojin, și anume de Călin Dobra! Un politician tânăr și extrem de apropiat de actualul premier al României și care, ce-i drept, are de partea lui și o bună experiență în administrația județului Timiș. Așa încât, vorba unui hâtru, totul se așează de la sine, atunci când în politică îți surâd astrele!

calin-dobra

LĂSAȚI UN MESAJ