Grigoraș: ”Cu șansă, neșansă putem ajunge la baraj”

531

ACS Poli a ratat șansa de a profita de pașii greșiți ai adversarelor și a redus un singur punct din ecart după remiza 2-2 cu CSU Craiova. ”Am încercat și atât am putut”, a subliniat tehnicianul violeților, Petre Grigoraș.

”Partea plină e că ne-am apropiat, dar la două puncte de Voluntari. Știam că vom întâlni o echipă bună. Am încercat cât am putut, băieții au încercat și ei să tragă, am încropit un prim 11 și să adunăm o bancă. Sunt extrem de multe absențe. Ei puteau să înscrie în urma unor faze mai clare, am reușit să revenim după pauză, dar nu ne-am putut bucura mult. În sfârșit a apărut o bucurie, Smaranda ne-a ajutat, e prima dată când spun că portarul ne-a ajutat. Pe final de meci puteam da lovitura, dar a fi fost nedrept. Craiova a fost echipa mai bună. A jucat un fotbal combinativ. Am încercat și atât am putut.

Mai sunt patru etape, cu șansă, neșansă putem ajunge la baraj… Mai sunt jocuri, avem și pe terenul Voluntariului meci. Mi-a părut bine că azi au avut ei jucătorii o discuție, s-au îmbărbătat, au încercat să se unească, cred că mai mult nu se poate acum. Cuvinte prea frumoase nu au fost la pauză, dar sunt discuții care rămân în cabină, cert e că au avut efect pentru startul reprizei. Nu a fost suficient. Trebuie să ne agățăm de fiecare punct până la final. Mai e o perioadă foarte scurtă”, a declarat la final antrenorul lui Poli, Petre Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ