Greu de crezut! O nouă persoană înșelată, la Caransebeș, prin metoda ”Accidentul”

200

O a treia persoană din Caransebeș a fost înșelată prin metoda ”Accidentul”, cu aproximativ 7.000 de lei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune și fac cercetări pentru a identifica autorii faptei.

În cursul zilei de ieri, 15 februarie a.c., o femeie în vârstă de 68 de ani, din Caransebeș, a fost extorcată prin această metodă, iată, eficientă, cu suma de 6.400 de lei și 150 de euro. Femeia a sesizat Poliția din municipiu cu privire la faptul că în jurul orei 14, a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a prezentat ca fiind de la Poliție, spunându-i că fiul ei a suferit un grav accident și este nevoie de plata intervenției chirurgicale. A acceptat să-i dea toți banii din casă unei persoane care s-a prezentat ulterior la domiciliul ei, sub pretextul că este asistentă la spitalul din Caransebeș și se ocupă de cazul fiului ei. Și-a dat seama că a fost înșelată când l-a sunat pe fiul ei care i-a spus că nu a suferit niciun accident.

Polițiștii au demarat toate activitățile procedurale specifice, efectuând cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cu toate că IPJ Caraș-Severin a făcut eforturi mari pentru a populariza pericolul unei asemenea metode de înșelăciune iar mass-media a publicat de fiecare dată materiale despre aceste întâmplări, păcălirea oamenilor continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ