Greșeala unui șofer a costat patru vieți. O manevră greșită a dus la un accident cumplit VIDEO

767

Un grav accident de circulație s-a produs în jurul orei 13:50, pe raza localității Bălțați, în apropiere de Târgu Frumos. Au murit patru persoane, iar două sunt rănite. Traficul auto a fost oprit pe ambele sensuri.

În urma impactului dintre cele două mașini, au fost rănite șase persoane, dintre care patru au murit, a confirmat IPJ Iași.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi vrut să întoarcă mașina și a fost lovit de alt autoturism. „Potrivit primelor informații, unul dintre șoferi ar fi efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere și ar fi fost lovit de o mașină care circula regulamentar”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

La accident au intervenit și pompierii din Iași, care au fost anunțați că într-una dintre mașini au rămas încarcerate patru persoane, iar în cealaltă se află două persoane rănite, dar conștiente. Cele patru persoane încarcerate, doi bărbați și două femei, au murit în urma impactului.

La intervenție au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor, două ambulanțe și o autospecială ISU de descarcerare.

LĂSAȚI UN MESAJ