Grav rănită, o femeie plină de sânge a fost abandonată la ușa unui spital din Timiș. Ce a urmat!

563

Polițiștii rutieri lugojeni au desfășurat în noaptea de marți spre miercuri o acțiune de proporții în care au fost angrenați polițiști din tot județul.

Oamenii legii au dat alarma după ce medicii de la spitalul din Lugoj au anunțat că la secția de primiri urgențe a ajuns o femeie grav rănită în urmă unui accident de circulație. Victima a fost adusă la unitatea spitalicească de către șoferul care a rănit-o însă, imediat ce a lăsat-o pe mâinile medicilor, acesta a dispărut.

Polițiștii au blocat toate șoselele, iar zeci de șoferi au fost trași pe dreapta. În urma vizionării mai multor înregistrari de pe camere de supraveghere, oamenii legii au aflat atât culoarea, cât și marca mașinii, dar și numărul de înmatriculare. După ore întregi de verificări, șoferul fugar a fost reperat pe o stradă din Timișoara și a fost luat la întrebări.

”Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 41 de ani din Reșița, în timp ce se deplasa pe stradă Coloman Walish din direcția străzii Bucegi spre stradă Huniade, a accidentat o femeie în vârstă de 62 de ani care se află în intersecția cu stradă Românilor și care se pregătea să traverseze strada. După impact, șoferul a transportat victima la spital și a plecat. Accidentul a avut loc în jurul orei 18.45, iar șoferul a fost identificat la câteva minute după miezul nopții”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiș.

Bărbatul și-a recunoscut fapta la audieri, neavând o explicație pentru faptul că și-a abandonat victima și a încercat să scape de răspundere. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor penale.

LĂSAȚI UN MESAJ