Grav accident de circulație, în această seară! Care este starea victimelor

1178

Două persoane au fost rănite, miercuri seara, după ce şoferul unui autoturism Peugeot 306 care circula dinspe Nojorid înspre Oradea a pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a lovit de stâlpul de pe marginea drumului, oprindu-se în final în şanţ, chiar lângă gardul Aeroportului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţe 112 la ora 18.17. „Este vorba despre un accident rutier produs pe DN 79, la ieşire din Oradea, în apropierea Aeroportului. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit carosabilul şi a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Poliţiştii sunt la faţa locului”, a spus Dinu.

Şoferul autoturismului a scăpat doar cu leziuni uşoare, însă pasagera sa, o femeie în vârstă de 51 ani, a ajuns la spital. „Victima a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Este vorba despre o femeie, care e în stare stabilă. Are mai multe contuzii şi o fractură de membru inferior. În prezent este investigată”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

În zonă, circulaţia se desfăşoară normal.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ