Gratuitate importantă pentru o mare parte dintre români. Pentru ce anume nu veți mai plăti bani statului

1316

În 80% dintre localitățile din mediul rural (2.273) se desfășoară lucrări de cadastru, fără costuri pentru cetățeni, care vor primi acte gratuite pe proprietăți iar în cazul succesiunilor nedezbătute, ANCPI suportă și costul acestora.

Potrivit ANCPI, numărul aproximativ de imobile pentru care s-au încheiat contracte de realizare a cadastrului, în 2017, este de peste 3.000.000.

”Aşa cum ne-am propus la începutul acestui an, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a reuşit deja să încheie contracte din veniturile proprii pentru înregistrarea sistematică a cel puţin 3 milioane de imobile, reprezentând aproximativ 4,5 milioane de hectare. Astfel, sperăm ca numărul de imobile înscrise prin Programul Naţional de Cadastru şi Carte Funciară să depăşească cifra de un milion, până la sfârşitul anului”, ne-a precizat directorul general al ANCPI, Radu Codruţ Ștefănescu.

Vezi aici lista cu localităţiile care au încheiat anul acesta contracte de servicii pentru realizarea cadastrului.

Sursa: Capital

1 COMENTARIU

  1. Gratuitate dar fara tiltluri pe izlazuri. Asta e Romanica. Doamna PREFECT DE TIMIS la legea 247 din 2005 nici acum nu au venit tilurile de la cadastru, sunt la scris de ani de zile. Asta e munca in zadar.

LĂSAȚI UN MESAJ