Goluri sub tricolor pentru căpitanul Politehnicii

65

Căpitanul Politehnicii și-a adus aportul la prima victorie a naționalei României în preliminariile Campionatului European de handbal masculin. Cristi Fenici a marcat două goluri pentru ticolori în duelul din Belarus.

Miercuri seara s-a dat startul fazei secunde a preliminariilor Campionatului European din 2018. Naționala României se numără printre naționalele incluse în această fază a calificărilor într-o grupa a 2-a din care mai fac parte Belarus, Serbia și Polonia. Prima etapă a adus și primele emoții pentru tricolorii antrenați de spaniolul Xavi Pascual.

România a învins Belarusului într-un meci disputat la Minsk cu 26-23 (13-10). Victorie categorică pentru naționala noastră care a condus în permanență pe tabelă. Diferența minimă înregistrată pe tabelă a fost de două goluri și spune multe despre desfășurarea ostilităților.

Singurul reprezentant al lui Poli, Cristi Fenici, și-a adus aportul la succesul tricolorilor. Căpitanul alb-violeților a marcat două goluri dar a și primit două eliminări temporare. Celelalte goluri ale vizitatorilor au fost marcate de Ghionea 6 goluri, Mocanu 5 goluri, Cîntec 4 goluri, Ramba 3 goluri, Criciotoiu 2 goluri, Sadoveac 2 goluri, Csepreghi 1 gol, Negru 1 gol.

Adevăratul test al tricolorilor este cel din 6 noiembrie, de la Cluj-Napoca, contra Poloniei.

Alți doi jucători ai Politehnicii au fost implicați în meciurile din calificări. Macedonenii Filip Lazarov și Zlatko Daskaloski au fost părtași șa victoria cu Ucraina, de la Skopje, scor 27-21.

LĂSAȚI UN MESAJ