18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

GoGo Penguin și MonoNeon au ridicat publicul în picioare în a doua seară de JAZZx

A doua seară de JazzX a fost una cu surprintre publicul iubitor de jazz din orașul de pe Bega.

Vorbim despre MonoNeon, basistul american din Memphis (aproape omologul lui carla’s dreams, însă deosebirea ar fi genul muzical), care i-a uimit pe iubitorii de jazz nu numai cu vestimentația sa atipică, dar și cu talentul său.

Un alt moment interesant al serii a fost concertul GoGo Penguin. Britanicii au făcut senzație cu muzica lor. A fost un fel de jazz, dar pare să fi fost o improvizație din mai multe feluri. Cel mai impresionat la concertul celor de la GoGo Penguin era modul în care toate instrumentele, pianul, contrabasul și tobele se întrepătrundeau cu vocea solistului și creau un spectacol live, fără instrumentale, fără vreun fel de prelucrare electronică. Britanicii au făcut un spectacol în toată regula, iar publicul i-a aplaudat din picioare. Piața Liberății era plină de oameni, aceștia stăteau chiar și pe margini și dansau.

Unii au venit în oraș special pentru festival. Am întâlnit chiar și doi turiști austrieci care și-au venit cu trenul de la Viena special ca să petreacă timp în orașul de pe Bega.

Totuși, unii s-au plâns că nu au avut unde să danseze, fiindcă le plăcea muzica și spuneau că n-au unde să danseze.

În rest, ei au fost mulțumiți de concert și spune că le-a plăcut deosebit de mult.  Atât de mult încât au plaudat minute în șir, ridicându-se în picioare.

Photo Credits: JAZZx (Dana Monica, Seba Tătaru, Mihai Toth)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a ajuns la spital

Un șofer de 66 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Albina și Moșnița Nouă.  Bărbatul s-a izbit...

Citește și :