Goana spre moarte. La numai 28 de ani, Sergiu, un tânăr din vestul țării, a sfârșit într-un accident teribil

1290

Un tânăr şofer român a murit pe o autostradă din Germania după ce autoutilitara pe care o conducea s-a izbit violent de un TIR.

Românul în vârstă de 28 de ani nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Acesta conducea un microbuz de marfă Opel şi a ignorat toate semnele de avertizare şi nu a observat la timp nici luminile de avarii aprinse de alţi şoferi care circulau în faţa sa.

„Astfel, el s-a izbit violent de semiremorca unui TIR care mergea înaintea lui şi care activase avariile. Impactul a fost atât de violent încât TIR-ul, condus de un şofer de 59 de ani şi oprit din cauza lcurărilor, a fost mişcat în faţă 20 de metri”, scrie site-ul observator.tv.

Victima, pe numele său Sergiu, este din Oradea. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost distrusă, motorul câzând pe şosea. Pompierii de la descarcerare l-au scos pe tânărul şofer dintre fiare, constatând decesul acestuia.

Văzând că nu mai răspunde la telefoane, miercuri, familia şi prietenii au lansat un apel pe Facebook, pentru că nu mai dădeau de el. Comentariile de la acea postare au confirmat că românul de 28 de ani căutat a fost, din păcate, victima accidentului de pe A7 din Germania, mai scrie observator.tv.

„Avem un coleg despre care nu se ştie nimic şi care este de negăsit. Din ce am înţeles de la un prieten al lui, nu răspunde la telefon, familia este disperată. Nu se cunosc detalii despre firma la care lucra, nici despre maşină. Aşa că dacă vreunul dintre voi puteţi vorbi cu el sau aveţi detalii, puteţi anunţa aici”, a fost postarea care anunţa dispariţia lui Sergiu.

sursa: adevarul.ro

foto: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.