Goană după infractori, ca în filme, pe străzile din Timiș! Polițiștii au folosit armele!

139

Mobilizare în toiul nopții pentru polițiștii din Timiș, care au fost nevoiți să folosească armele din dotare pentru a-i prinde pe șase hoți!

Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți (10-11 iulie), când, după o urmărire ca în filme a șase persoane, care fost depistate în timp ce furau aparate electrice dintr-un depozit situat pe raza localității Șag, oamenii legii au tras câteva focuri de armă pentru a-i opri pe indivizi. Aceștia o luaseră la goană cu mașinile, dar au fost urmăriți în trafic de polițiștii care, în cele din urmă au reușit să blocheze un autoturism, pe una din străzile Timișoarei.

În timpul intervenției, polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind executate două focuri de armă în plan vertical. În mașina în care se aflau patru tineri cu vârste curpinse între 16 și 19 ani, polițiștii au depistat mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.

În cursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat și celelalte două persoane, de 18 și 33 de ani, care au reușit să fugă cu altă mașină. De asemenea, în urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost găsite în interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la pătrunderea prin efracție.

Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubitului. În cauză  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, patru dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ