Ghiţă a dispărut! Nu l-a mai văzut nimeni de la… Ignat! A fost dat în consemn la frontieră

270

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă este de negăsit şi a fost dat în consemn la frontieră. Autorităţile nu ştiu unde se află şi deja au aparut informaţii neconfirmate că ar fi fugit din ţară.

Sebastian Ghiţă a fost văzut ultima dată luni seară, 19 decembrie, la o recepţie a SRI. El fusese invitat în calitate de parlamentar, membru al comisiei de control al Serviciului. Era ultima zi a mandatului de deputat.

Potrivit unor surse judiciare, Sebastian Ghiţă era filat la solicitarea DNA Ploieşti de poliţiştii Departamentului de operaţiuni speciale, din cadrul IGPR.

Ultima localizare a fost, luni seară, la ora 23.15, pe DN1 pe sensul de drum către Ploieşti. După aceea Ghiţă, pur şi simplu a dispărut în ceaţă.

Sebastian Ghiță a scăpat de filaj, pe DN1, între București și Ploiești, după ce a plecat de la întâlnirea de la SRI.

Ghiță a condus cu viteză foarte mare pe DN1, cu aproximativ 200 de km/h, așa că polițiștilor le-a fost greu să îl urmărească.

La un moment dat o altă mașină le-a tăiat calea și au pierdut urma lui Sebastian Ghiță. Aceștia au condus până la locuința acestuia, unde au observat mașina parcată în curtea locuinței, însă din acea seară de la ora 23:00 nu s-a mai putut lua legătura telefonic cu acesta.

Problema este că potrivit surselor judiciare, poliţia a raportat că l-a pierdut pe Ghiţă abia a doua zi după-amiază, după 16 ore. De ce a raportat aşa târziu, sunt explicaţii pe care trebuie să le dea poliţia.

Miercuri, DNA Ploieşti a a emis un mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiţă, însă acesta este de negăsit şi circula zvonuri ba că ar în ţară, ba că ar fi fugit în Turcia sau Israel.

Sebastian Ghiţă avea intedicţia de a părăsi ţara fiind sub control judiciar, într-unul din cele patru dosare penale în care este cercetat. Acum este foarte posibil ca DNA Ploieşti să solicite înlocuirea controlului judiciar cu arestul preventiv, întrucât Sebastian Ghiţă a încălcat măsura controlului judiciar, pentru că nu s-a prezentat la procuror când a fost chemat.

LĂSAȚI UN MESAJ