14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Ghiroda rămâne pe locul întâi

Vineri, 26 noiembrie, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 14 din eșalonul trei, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a remizat, 1-1, pe teren propriu, în compania vecinilor de la CSC Dumbrăvița.

Jichici a salvat un punct, iar Ghiroda rămâne pe locul întâi.

Așa cum era de așteptat, derbiul timișean al seriei a 8-a a oferit un spectacol fotbalistic agreabil. S-a jucat frumos, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, ploaia căzând necontenit pe întreaga durată a partidei. Cele două formații au jucat deschis, preferând să se apere atent, dar fără să neglijeze atacul. Mai ales Ghiroda a pus în pericol poarta lui Trifon, dar primele 45 de minute s-au încheiat cu un scor alb.

În partea secundă, vizitatorii au reușit să deschidă scorul în urma unui contraatac.

Atacantul Dragan Paulevici a pornit în cursă din marginea propriului careu, l-a deschis pe Alexandru Martinov, iar șeptarul dumbrăvițean l-a învins pe Robert Mikloș.

Egalarea a venit cu 3 minute înainte de final. Ehling a centrat de pe stânga, iar din centrul careului mic, Petrișor Jichici a punctat cu o lovitură de cap. A fost al 9-lea gol al sezonului pentru golgeterul nostru! Bravo, Petrișor!

Derbiul local s-a încheiat astfel cu o nouă remiză, la fel ca în turul campionatului. Iar dacă în tur dumbrăvițenii au marcat la ultima fază, a fost rândul ghirodenilor să revină și să puncteze pe final de confruntare. Cele două rezultate de egalitate cu Dumbrăvița sunt singurele înregistrate de formația noastră în această stagiune de toamnă.

Iată și cele două formații care s-au înfruntat pe arena „Emilian Pavel”:
CSC Ghiroda și Giarmata Vii (antrenor Răzvan Leuca): Mikloș – Sporin, Cochințu (’56, Bădăuță), Stupu, Coroiu – Precup – Ehling, Hecsko, Grancea (’79, Rosuș), Mancaș (cpt.) – Jichici.
CSC Dumbrăvița (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Maric, Bura-Kot, Bain, Ghinescu – Zurbagiu (cpt.), Martinov – Dobie (’78, Schinteie), Tismonar, Bodri – Paulescu.

Concluziile de după derbiul local vin de la antrenorului Răzvan Leuca: „Meciul cu Dumbrăvița a fost ultima evoluție pe stadion propriu înaintea pauzei de iarnă. A fost un adevărat derbi, atât zonal, cât și în ceea ce privește locul din clasament al celor două formații. Vreau să-mi felicit întregul lot de jucători pentru atitudinea avută la această confruntare. Sper să terminăm stagiunea de toamnă cu un meci reușit la Pecica”.

În runda viitoare, cea de-a 15-a, CSC Ghiroda și Giarmata Vii va evolua în deplasare, pe arena celor de la Progresul Pecica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :