Ghinion în alb-violet. ASU Politehnica, eșec la Mioveni, după ce a ratat și un penalty

120

ASU Politehnica rămâne fără victorie „afară” în 2019. Timișorenii pregătiți de Cosmin Petruescu au pierdut, 0-1, la Mioveni, după un gol norocos al gazdelor, dar și după ce Ursu a ratat un penalty obținut tot de el, în a doua repriză.

Timișorenii au început în avanposturi duelul de la Mioveni și după cinci minute și-au trecut în cont o ocazie mare: Bedea a luftat din cinci metri, deși se afla într-o poziție ideală, la capătul unei centrări venite de la Ursu. Trei minute mai târziu, a venit rândul tânărului Jurj să aibă o oportunitate bună, însă șutul său în cros este respins, în corner, de Croitoru.

Gazdele au trecut ușor-ușor la timonă și au și reușit să modifice tabela, cu mult noroc, grație lui Herghelegiu. Jucătorul lui Daniel Oprița a tras modest, din afara careului, însă mingea a fost deviată de Mera suficient cât să îl păcălească pe Murariu (26). Zece minute mai târziu, goalkeeper-ul bănățenilor a avut, din nou, mari emoții, după ce a bâlbâit un șut mai „sănătos” al aceluiași Herghelegiu. Iar încercarea acestuia a fost, de altfel, cea mai însemnată până la pauză.

Alb-violeții au ieșit mai hotărâți de la cabine și după ceva mai bine de un sfert de oră au avut șansa să revină în joc. Bunea a intrat imprudent asupra lui Ursu, arbitrul a dictat penalty, însă vârful sosit în iarnă de la Universitatea Cluj a trimis în bara din stânga porții lui Croitoru! Timișorenii au forțat, evident, pe final (chiar și cu Mera, în postură de vârf!), însă tânărul Trip – intrat în locul lui Bogdan Vasile – a trimis peste, din colțul careului de 6 metri, după o pasă venită de la Ursu (86).

S-a încheiat 1-0 pentru CS Mioveni, ceea ce înseamă, pentru ASU Politehnica, a patra deplasare la rând fără gol marcat. „Băieții în Ghete” rămân în apropierea zonei roșii și pot fi depășiți de Daco-Getica, dacă bucureștenii înving, mâine, Energeticianul, chiar înaintea deplasării de pe Bega, de runda viitoare.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Mera (c), Scutaru, Cherecheş – Bg. Vasile (Trip), A. Ignea – Alin Manea (Vidrăsan), Mih. Ene (Dros), Bedea – Oct. Ursu
Antrenor: Cosmin Petruescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.