Gest extrem al unui magistrat. Alți trei s-au sinucis la locul de muncă

505

O judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureș a încercat să se sinucidă și și-a tăiat gâtul, aceasta fiind găsită lângă mașină și transportată la UPU în stare gravă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Farcaș, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

„Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soția lui ar fi plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se sinucide. În urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită pe raza localității Sărățeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La fața locului a fost găsit și un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureș unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală”, a spus Emanuela Farcaș.

Surse judiciare au declarat că femeia are 38 de ani și este judecător la Curtea de Apel Târgu Mureș.

Nu este prima dată când magistrații recurg la asemenea gesturi extreme.

În martie anul acesta, fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis aruncându-se de la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În aprilie, un procuror de la Parchetul General s-a sinucis în Vinerea mare, la orele prânzului, chiar la locul de muncă. Fostă purtătoare de cuvânt, femeia în vârstă de 53 de ani s-a aruncat în gol de la aproximativ 20 de metri.

În mai, o grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a murit, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al clădirii în care lucra.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ