Gata de luptă! Saracens provoacă forțele Europei

105

Campioana a intrat deja în febra meciului de debut în eurocupe, cel de sâmbătă contra lui Edinburgh Rugby. Timișorenii mizează pe forța grupului și așteaptă prima victorie: ”Suntem pregătiți!”

Saracens se pregătește cum se cuvine pentru cel mai așteptat duel din istoria clubului, cel de debut în grupele Challenge Cup cu Edinburgh. Rugbiștii timișoreni și-au comandat seturi speciale de echipament pentru această competiție și îi vor surprinde pe suporteri cu noile culori ce le vor purta. Galbenul și negrul vor fi culorile pe care bănățenii le vor purta mândri prin Europa în această toamnă.

Campioana nu a lăsat nimic la voia întâmplării și și-a studiat în detaliu primul adversar din Challenge Cup. Grainger Heikell a primit un ajutor important din partea propriilor jucători care cunosc bine echipa scoțiană. Internaționalii români au înfruntat team-ul din Edinburgh în vara anului trecut.

”E un meci pe care ni l-am dorit demult și suntem pregătiți pentru el. Am jucat contra lui Edinburgh un meci de pregătire anul trecut înaintea Cupei Mondiale. Este o echipă specific britanică, foarte puternică, jucători puternici și fizici care știu foarte bine jocul. I-am analizat foarte în detaliu și cred că îi vom surprinde cu câteva lucruri”, a precizat Stelian Burcea, căpitanul fiind unul dintre cei care s-a aflat pe teren în duelul din 2015.

Obiectiv – două victorii

Din postura de debutanți în eurocupe, bănățenii sunt optimiști în privința șanselor de a obține ceea ce și-au propus – două victorii. Iar meciul de acasă cu scoțienii le oferă oportunitatea de a bifa primul succes. ”Obținerea a două victorii nu reprezintă un obiectiv prea îndrăzneț. Vor fi meciuri foarte grele, foarte disputate, nu putem spune despre unul că este mai ușor în această fază a competiției unde sunt cele mai bune echipe din Europa”, a întărit și Vali Calafeteanu, unul dintre jucătorii cheie ai gazdelor de cărui prestație poate depinde câștigarea partidei.

Evenimentul de lansare al echipamentului s-a încheiat cu invitația adresată de rugbiști către timișoreni de a-i susține sâmbătă, pe stadionul Dan Păltinișanu, cu începere de la ora 14.

LĂSAȚI UN MESAJ